Board

Vores Advisory Board holder os skarpe

Vi er utroligt glade for at have et dygtigt Advisory Board, som bringer uvurderlig viden og ekspertise til vores virksomhed. Selvom de ikke har juridisk ansvar, spiller de en nøglerolle i udviklingen af vores strategi og services. Vores board sørger for, at det, vi tilbyder, matcher vores kunders faktiske behov.

Boardet deltager aktivt i vurderingen af vores projekter, kurser og services. De inspirerer os til at tænke nyt, sikre kvaliteten og tænke kreativt. Det betyder, at vi konstant forbedrer og udvikler det, vi tilbyder, så vi altid er i front indenfor organisatorisk resiliens.

Skriv til os hvis du gerne vil være en del af vores Advisory Board, så kan vi tage en snak herom.

Rasmus Vestergaard

+20 års erfaring med ledelse af multikulturelle teams i internationale virksomheder som Philips, Danaher og Hempel med fokus på transformation og forandringsledelse. Tidligere udsendt som FN- og Nato-soldat i henholdsvis Kroatien og Bosnien.

Niels Juel

+ 20 års erfaring med katastrofeindsatser, resiliens og katastrofeforebyggelse i lande som Afghanistan, Nordkorea og Syrien. Har blandt andet været Regional Chief Asia for Røde Kors, Resiliens Koordinator for International Røde Kors i Philippinerne og Landechef i Libanon.

Qasam Nazir Ahmed

+ 15 års erfaring blandt andet som Risk Manager hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, den private sektor samt som tidligere Byrådsmedlem og Regionsrådsmedlem. Dyb indsigt i forretningsmæssig forvaltning og risikostyring, Delivery Management og Public Affairs.